Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne 1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g9kcal0.4g1.2g0g0g
Valittu annoskoko17g4kcal0.2g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g25kcal1.2g3.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436