Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g0.9g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito (Valio)1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g15kcal1g1.8g0.2g0g
Valittu annoskoko18g7kcal0.5g0.9g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g41kcal2.8g5.1g0.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110919