Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5.7g20kcal0.8g3.9g0.1g0.2g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)5.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Siirappi 2g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g108kcal2g16.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko18g54kcal1g8.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g27kcal0.5g4.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g305kcal5.6g46.1g10.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450