Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 5.6g16kcal0.8g1.5g0.2g2.2g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Tonnikala vedessä 42g44kcal9.5g0g0.6g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g14g16kcal2.5g0.3g0.4g0g
Oliivi14g16kcal0.2g0.7g1.5g0.6g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.8g14kcal0.7g0.9g0.8g0.8g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g397kcal39.6g13g19g9g
Valittu annoskoko174g198kcal19.8g6.5g9.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna87g99kcal9.9g3.3g4.8g2.3g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.7g5.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449