Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g51g128kcal8.9g0g10.2g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g37g52kcal7.3g0g2.6g0g
Kaali, valkokaali88g19kcal1.1g3g0.2g1.8g
Mustapippuri 1.5g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Persilja 3.6g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g407kcal35.2g7.2g26g5g
Valittu annoskoko180g204kcal17.6g3.6g13g2.5g
Annoskoko puolitettuna90g102kcal8.8g1.8g6.5g1.3g
Arvot/100g100g113kcal9.8g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654