Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal0.4g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko20g7kcal0.2g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal1g4.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020