Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale Pirkka5g5.2kcal0.9g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal4.6g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko20g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.2g0.1g1g0g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.5g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458