Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.7g13kcal1g0g1g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g7.1g27kcal0.4g2.1g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g102kcal4.2g4.6g7.4g0.2g
Valittu annoskoko20g51kcal2.1g2.3g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal1.1g1.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g262kcal10.8g11.8g19g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295