Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys2.4g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia4.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal2g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal1g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5.1g2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298