Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kookosrasva 100 % 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.5g8.1kcal0.6g0.3g0.5g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g3g6.6kcal0.1g1.5g0g1.2g
Manteli 2g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Saksanpähkinä 0.7g4.8kcal0.1g0g0.5g0.1g
Hasselpähkinä 0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0.1g
Rusina 2.7g7.9kcal0.1g1.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g229kcal3g7g20.8g3.6g
Valittu annoskoko19g114kcal1.5g3.5g10.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna10g57kcal0.8g1.8g5.2g0.9g
Arvot/100g100g589kcal7.7g18g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201