Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g3.9g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g4.1g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g93kcal2g9.4g5g0.2g
Valittu annoskoko20g47kcal1g4.7g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.5g2.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g238kcal5.1g24g12.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508