Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g49kcal5.2g0.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal2.6g0.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.3g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g125kcal13.3g1.5g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176