Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5.4g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 5.4g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton4.3g4.6kcal1g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2.1g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl2.1g7.3kcal0g0.1g0.8g0g
Oliiviöljy 0.2g1.3kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal3g0.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal1.5g0.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g105kcal7.7g1.5g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315