Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna, paistettu 7.6g15kcal1g0g1.3g0g
Pekoni rasvainen 2.8g10kcal0.3g0g1g0g
Ranskankerma Valio3.3g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g84kcal3g0.6g7.6g0.2g
Valittu annoskoko20g42kcal1.5g0.3g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.8g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g214kcal7.7g1.5g19.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240