Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli, paistettu 0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal1.2g2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g10kcal0.6g1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.1g5.1g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277