Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 10g29kcal2.2g0g2.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g6.5g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal4.6g1g5.4g0g
Valittu annoskoko20g36kcal2.3g0.5g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.2g0.3g1.4g0g
Arvot/100g100g182kcal11.7g2.6g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071