Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.8g27kcal0g0g3g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g151kcal2g19g6.8g0.6g
Valittu annoskoko20g76kcal1g9.5g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal0.5g4.8g1.7g0.2g
Arvot/100g100g386kcal5.1g48.5g17.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925