Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.5kcal0.7g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal1.8g2.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko20g17kcal0.9g1.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal4.6g7.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753