Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g14g20kcal3.1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2.5g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g58kcal6.6g0.4g3g0g
Valittu annoskoko20g29kcal3.3g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.7g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g148kcal16.9g1g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691