Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.1g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Palsternakka 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g13kcal0.4g2.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g7kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal1g5.6g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097