Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Munakoiso 3.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Linssi, punainen, Go Green2.7g8.9kcal0.7g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal1.4g4g1.2g1.2g
Valittu annoskoko20g18kcal0.7g2g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.4g1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g91kcal3.6g10.2g3.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336