Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g4.9g19kcal1.1g0g1.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots4g25kcal1.2g0.5g2.2g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g5.5g50kcal0g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g192kcal5g1.2g18.6g0.4g
Valittu annoskoko20g96kcal2.5g0.6g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g48kcal1.3g0.3g4.7g0.1g
Arvot/100g100g491kcal12.8g3.1g47.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640