Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g6.5g23kcal0.5g2.5g1.1g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.9g3kcal0.1g0g0.3g0g
Oivariini vähärasvainen0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.4g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g0.9g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g1.7g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g93kcal2.8g5.8g6.6g0.4g
Valittu annoskoko20g46kcal1.4g2.9g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.7g1.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g236kcal7.1g14.8g16.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697