Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 1.9g7.9kcal0g1.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g3.4g13kcal0.1g3.2g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g4.8g1.9kcal0g0.5g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.4g8.3kcal0.3g0.1g0.7g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g1.8g3.3kcal0.3g0.1g0.2g1.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g120kcal2g13.8g6.2g2.2g
Valittu annoskoko19g60kcal1g6.9g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.5g3.5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g309kcal5.2g35.6g16g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255