Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 227g2011kcal0g0g227.4g0g
Pellavansiemenöljy455g4093kcal0g0g454.7g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g227g182kcal0g0g20.5g0g
Viinietikka 1011g209kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g12988kcal0g10.2g1405.2g0g
Valittu annoskoko1920g6494kcal0g5.1g702.6g0g
Annoskoko puolitettuna960g3247kcal0g2.6g351.3g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233