Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 6.3g17kcal0.9g1.6g0.3g2.4g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Tonnikala vedessä 47g49kcal10.5g0g0.7g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g16g17kcal2.8g0.3g0.5g0g
Oliivi16g17kcal0.2g0.7g1.7g0.7g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.1g16kcal0.8g1g0.9g0.9g
Soijakastike 6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g440kcal43.8g14.6g21.6g10.2g
Valittu annoskoko194g220kcal21.9g7.3g10.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna97g110kcal11g3.7g5.4g2.6g
Arvot/100g100g114kcal11.3g3.8g5.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449