Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 6.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g1.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g17kcal1g1.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g9kcal0.5g0.8g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal2.5g4g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111