Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.8g6.5kcal0.8g0g0.4g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g2.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Punajuuri 2.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g25kcal1.8g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko21g12kcal0.9g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g59kcal4.3g2.9g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114