Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g4.3g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g4.6g3kcal0.5g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g104kcal2.4g10.6g5.4g0.2g
Valittu annoskoko22g52kcal1.2g5.3g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.6g2.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g239kcal5.5g24.4g12.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508