Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g38kcal2.8g3g1.4g0.2g
Valittu annoskoko22g19kcal1.4g1.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.4g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661