Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)5.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%2.7g4.7kcal0.2g0g0.4g0.1g
Tomaatti, tuore2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g33kcal2.6g1.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko22g16kcal1.3g0.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.7g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g75kcal5.9g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475