Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 3.1g3.2kcal0g0.2g0.3g0.1g
Pekoni, paistettu 5.5g28kcal0.9g0g2.8g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g1.8g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g127kcal2.8g1g12.6g0.2g
Valittu annoskoko23g63kcal1.4g0.5g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g32kcal0.7g0.3g3.2g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.2g2.2g28g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776