Persikka-rahkakakku

Sekoita voi, sokei, muna, jauhot ja kerma keskenään.

Laita vuokaan.

Pohjan päälle persikanpuolikkaita ja niitten päälle sekoitettuna rahka, kerma, kananmunat, sokeri, persikkaliemi (0,5dl) ja luumumehu (tai sitruunamehu).

Laita uuniin 200 ast. n. 40 min, kunnes reunat ovat ruskeahkot.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Kris20
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 2g7.9kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Maitorahka lidl (Milbona), annos 250g4.9g3.5kcal0.4g0.2g0.1g0g
Persikat (Rainbow), annos 240g4.7g3.3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Luumumehu nektari (Aura), annos 200g1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g112kcal2.2g15.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko24g56kcal1.1g7.8g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal0.6g3.9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g232kcal4.6g32.4g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349578