Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g27kcal2.4g1.4g1g1g
Valittu annoskoko24g14kcal1.2g0.7g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.6g0.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g57kcal5g2.9g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987