Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 349g2533kcal4.2g1.4g283.9g0g
Suklaa tumma 419g2165kcal16.3g223.2g129.9g22.2g
Sokeri 740g3005kcal0g739.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g341g1056kcal57.9g183.9g9.9g44.3g
Cashewpähkinä 175g1003kcal34.9g32.8g80.9g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g20619kcal322.6g2364.2g1088g145.2g
Valittu annoskoko2408g10310kcal161.3g1182.1g544g72.6g
Annoskoko puolitettuna1204g5155kcal80.7g591.1g272g36.3g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276