Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 363g2630kcal4.3g1.5g294.8g0g
Suklaa tumma 435g2247kcal17g231.7g134.9g23.1g
Sokeri 769g3120kcal0g767.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 399g569kcal49.9g1.2g40.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g354g1096kcal60.1g190.9g10.3g46g
Cashewpähkinä 181g1041kcal36.3g34.1g84g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g21407kcal335.2g2454.6g1129.8g150.8g
Valittu annoskoko2500g10703kcal167.6g1227.3g564.9g75.4g
Annoskoko puolitettuna1250g5352kcal83.8g613.7g282.5g37.7g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276