Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 8.8g24kcal1.3g2.3g0.4g3.4g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki44g25kcal3.7g2.2g0.1g0g
Tonnikala vedessä 66g69kcal14.7g0g1g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g22g24kcal3.9g0.4g0.7g0g
Oliivi22g24kcal0.3g1g2.4g1g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.4g22kcal1.1g1.5g1.3g1.2g
Soijakastike 8.8g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g616kcal61.6g20.6g30.2g14.2g
Valittu annoskoko271g308kcal30.8g10.3g15.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna136g154kcal15.4g5.2g7.6g3.6g
Arvot/100g100g114kcal11.3g3.8g5.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449