Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg146g77kcal2g16.6g0.3g0g
Atria kevyt jauheliha58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g37g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g490kcal29.4g38.4g23.4g0g
Valittu annoskoko271g245kcal14.7g19.2g11.7g0g
Annoskoko puolitettuna136g123kcal7.4g9.6g5.9g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643