Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli, paistettu 1.9g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.7g14kcal0.8g0.1g1.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.1g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g66kcal4g1.2g5g0.4g
Valittu annoskoko28g33kcal2g0.6g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7g2.1g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945