Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Seiti x-tra42g34kcal7.2g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.6g4.2kcal0.3g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g143kcal17g14.4g1.4g2.2g
Valittu annoskoko289g72kcal8.5g7.2g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna145g36kcal4.3g3.6g0.4g0.6g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448