Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g61kcal5.1g0g4.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.8g13kcal0.5g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia2.7g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 1.6g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g170kcal13.2g0.2g13.4g0g
Valittu annoskoko29g85kcal6.6g0.1g6.7g0g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal3.3g0.1g3.4g0g
Arvot/100g100g292kcal22.6g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588