Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g3.3g19kcal0.7g0.7g1.7g0g
Leseseos (3 viljan)1g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Valkuainen (100g)1.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 11g21kcal2g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g4.1g12kcal0.1g0.1g1.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper1.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g151kcal8g2.6g12.4g0.6g
Valittu annoskoko30g75kcal4g1.3g6.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g38kcal2g0.7g3.1g0.2g
Arvot/100g100g251kcal13.3g4.3g20.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179