Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7.1g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper4.2g6.8kcal0.5g0.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punajuuri 4.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g7.1g15kcal0.2g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g62kcal1.8g5.6g3.2g0.8g
Valittu annoskoko30g31kcal0.9g2.8g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.5g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g102kcal3g9.2g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492