Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g6.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Siirappi, tumma4.2g13kcal0g3.1g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g13g44kcal0.4g10.1g0.1g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g210kcal1.2g34.8g6.8g1g
Valittu annoskoko31g105kcal0.6g17.4g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g53kcal0.3g8.7g1.7g0.3g
Arvot/100g100g339kcal1.9g56.1g11g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349