Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g19g26kcal3g0.6g1.4g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)5.5g3.3kcal0g0.3g0.2g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g4.4g16kcal0.4g3.4g0g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g94kcal6.8g8.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko32g47kcal3.4g4.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal1.7g2.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g147kcal10.7g13.8g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056