Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g276g320kcal19.6g55.2g2.2g0g
Oliiviöljy 28g244kcal0g0g27.6g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1148kcal40.6g113.2g59.8g0.4g
Valittu annoskoko313g574kcal20.3g56.6g29.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g287kcal10.2g28.3g15g0.1g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573