Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys38g49kcal7.6g0g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi158g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Pakaste vihanneksia79g32kcal2.4g4.3g0.8g2.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto32g88kcal6g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g398kcal33g13.2g24g5g
Valittu annoskoko313g199kcal16.5g6.6g12g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal8.3g3.3g6g1.3g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298