Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g329kcal0.5g0.2g36.8g0g
Suklaa tumma 54g281kcal2.1g29g16.9g2.9g
Sokeri 96g390kcal0g96g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g44g137kcal7.5g23.9g1.3g5.7g
Cashewpähkinä 23g130kcal4.5g4.3g10.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2676kcal41.6g307g141.2g18.8g
Valittu annoskoko313g1338kcal20.8g153.5g70.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna156g669kcal10.4g76.8g35.3g4.7g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276