Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus85g59kcal13.6g0g0.3g0g
Purjosipuli 51g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Tilli, tuore 6.4g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)170g56kcal1.2g11g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g257kcal31.8g24.6g2.6g2.4g
Valittu annoskoko313g129kcal15.9g12.3g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g64kcal8g6.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480