KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g147g206kcal23.5g3.7g10.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 88g128kcal2.9g27.9g0.2g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g74g50kcal2.3g8.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g787kcal58.4g81.6g24.6g1.2g
Valittu annoskoko313g393kcal29.2g40.8g12.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g197kcal14.6g20.4g6.2g0.3g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396